Αυτόνομη πορεία καταληψιών μαθητών

Posted: 28 Σεπτεμβρίου, 2011 in Ανταποκρίσεις, Διάφορα

Σήμερα 28/9 οι μαθητές ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των αυτόνομων (δηλαδή μη καθοδηγούμενων από κομματόσκυλα, παρατάξεις και λοιπά καθάρματα) καταληψιών μαθητών.

Τέτοιοι ήταν και οι μαθητές από σχολείο της ανθούπολης όπου οι μπάτσοι τους έπιασαν στο κατειλημμένο τους σχολείο και τους οδήγησαν για προσαγωγή στο τμήμα.

Η πορεία μας ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 από την πλατεία Όλγας με περισσότερους από 100 μαθητές. Έξω από το δημαρχείο υπήρχε διπλοπαρκαρισμένο ένα ασφαλίτικο αμάξι στο οποίο μαθητές έγραψαν “γαμώ τους ασφαλίτες” με σπρέι και τότε μια μερίδα μπάτσων μας πλησίασε και εμείς φωνάξαμε συνθήματα εναντίον τους. Αργότερα στη Γούναρη πραγματοποιήθηκε επίθεση με νεράντζια στα δικαστήρια από μαθητές. Ανεβαίνοντας τη Γούναρη η πορεία πέρασε έξω απ’ το τμήμα των μπάτσων το μεταγωγών όπου πετάχτηκαν επίσης νεράντζια στη τζαμαρία οι μπάτσοι έκλεισαν το ρολό (στο οποίο και επιτεθήκαμε) όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Γυρνώντας πάλι από τη Γούναρη αφού κάναμε το γύρο των “ψηλών αλωνιών” συναντήσαμε επί της Γούναρη μια κλούβα των μπάτσων με ΜΑΤάδες. Τότε εμείς αρχίσαμε να μουντζώνουμε τους μπάτσους και ένας ασφαλίτης άρχισε να δείχνει κάποιους από εμάς συγκεκριμένα και τους κάνει απειλητικά μηνύματα ενώ πλησίαζε με τσαμπουκά προς την πορεία μας. Αμέσως σχηματίσαμε πλαϊνές αλυσίδες όπου του έκοψαν τη φόρα. Τέλος η πορεία κατέληξε στην πλατεία.

Μαθητές μαθήτριες αγριονεολαίοι εμπρός να βεβηλώσουμε τη σχολική κανονικότητα.

Το σχολείο είναι σκλαβιά

Σφαλιάρες και κλωτσιές σε όσους μαθητές θέλουν να περάσουν σε μπατσοσχολές

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.