Videos-Δημιουργίες


“στις αίθουσες της πλήξης”

Κυκλοφορεί το dvd “στις αίθουσες της πλήξης” από τους ανυπάκουους μαθητές και το εργαστήρι δημιουργίας αυτοοργανωμένων video visual void. Το βίντεο είναι κομμάτι της δράσης τους ενάντια στο εξουσιαστικό εκπαιδευτικό σύστημα και μπορείτε να το βρείτε (όπως και το πρώτο dvd “η οργή αντικαθιστά τα δάκρυα” που αναφέρεται στην εξέγερση του δεκέμβρη) στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο ΑΝΑΤΟΠΙΑ καθώς και σε αυτοοργανωμένες εκδηλώσεις.

πορεία απο τους Ανυπάκουους Μαθητές

Η οργή αντικαθιστά τα δάκρυα (visual void)

Για την εξέγερση που ξέσπασε το Δεκέμβρη του 2008 μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από το μπάτσο Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Δε μιλάει από τη σκοπιά του δήθεν αντικειμενικού παρατηρητή αλλά από αυτή του άμεσα συμμετέχοντα και παίρνει ξεκάθαρη θέση: υπέρ της εξέγερσης. Και επειδή θεωρούμε ότι o Δεκέμβρης δε θα μπορέσει ποτέ να ερμηνευθεί από κανένα διανοούμενο, δημοσιογράφο, πολιτικό κτλ. παρά μόνο από εμάς τους ίδιους τους εξεγερμένους, νιώθουμε και την ανάγκη να μιλήσουμε ξανά για όσα έγιναν τότε αλλά και να ανοίξουμε τους δρόμους για όσα πρέπει να συμβούν στο μέλλον. Ξεκαθαρίζουμε πως είμαστε απ’ αυτούς που δεν κατέβηκαν στους δρόμους απλά για να διαδηλώσουν ειρηνικά αλλά και για να επιτεθούν. Aπ’ αυτούς που δε ζήτησαν “να πέσει η δολοφονική κυβέρνηση” (αφού για εμάς κάθε κυβέρνηση είναι δολοφονική -ακόμη και οι “προοδευτικές” αριστερές). Απ’ αυτούς που εξεγέρθηκαν όχι γιατί λυπήθηκαν για το θάνατο του Αλέξανδρου αλλά επειδή μίσησαν το σύστημα κάτω απ’ το οποίο μάς έχουν αναγκάσει να ζούμε και που σπάνια σκοτώνει 15χρονους μαθητές αλλά καθημερινά σκοτώνει άλλα κοινωνικά κομμάτια όπως τους μετανάστες, καθημερινά σκοτώνει ακόμη και την ίδια μας τη ζωή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με τους χιλιάδες εκβιασμούς και εξαναγκασμούς αυτού του κόσμου. Το μόνο που μας ώθησε λοιπόν και θα μας ωθεί να βγαίνουμε στους δρόμους είναι η συνείδηση και η θέληση να απαλλαγούμε απ’ τα καταπιεστικά όρια που μας έχουν επιβάλλει.

http://www.black-tracker.gr/details.php?id=343 (για να το κατεβάσετε σε torrent)

ΧΑΣΜΑ 19.3.10 – συναυλία ‘ανυπακουων μαθητων’ παραρτημα πατρας

όποιος θέλει να παρακολουθήσει ολόκληρη τη συναυλία που έγινε ενάντια στα εθνικά ιδεώδη και τις παρελάσεις στις 19/3/2010 ας επικοινωνήσει στο anipakouoima8htes@gmail.com κ θα του τη στείλουμε )

προβοκάτσια visual void

Προβοκάτορας. Μια λέξη καραμέλα που έχει χρησιμοποιηθεί από τα κάθε είδους κομματόσκυλα και όλους τους υπερασπιστές του υπάρχοντος συστήματος (φανερούς και κρυφούς) για να συκοφαντήσουν και να απαξιώσουν οποιονδήποτε δρα ανατρεπτικά και έξω από τα όρια της αστικής νομιμότητας, έξω από κομματικά μαντριά και τις γραμμές της «πεφωτισμένης ηγεσίας». Πάντως αν η βίαιη και αντιθεσμική αντίσταση στο κράτος και το κεφάλαιο βαπτίζεται προβοκάτσια από αυτούς που κάθε τρείς και λίγο κάνουν δηλώσεις νομιμοφροσύνης, τότε δεν μπορούμε παρά να φωνάξουμε πως ΕΙΜΑΣΤΕΙ ΌΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

Στο βίντεο θα ακούσετε τη φωνή της σιχαμένης Αλέκας και θα απολύσετε την δράση χιλιάδων «προβοκατόρων» από διάφορα σημεία της γης και κυρίως της ελλάδας.